Ja hem tancat les inscripcions i tenim a punt les formacions de les i els talleristes de les escoles. Enguany participeu a la campanya 18 escoles. Com cada any comptem amb la participació activa i cabdal de l’alumnat dels cicles formatius d’Educació Infantil, Animació Sòciocultural i Integració Social de Girona i Figueres i l’alumnat del PFI-PTT Girona.  A més, per primera vegada i degut a la vessant 100% periodística de la campanya, hi col·laboren  la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, el diari EL PUNT AVUI, el programa FEM GIRONA de Xarxa Ràdio i Televisió de Girona.

En la formació de l’alumnat dels cicles formatius, hi intervindran els periodistes: Anna Estartús, Laura Fanals, Joan Ventura i Xavier Cusell a part de la tècnica en Cultura de Pau de La Coordinadora d’ONG Solidàries.

El diari elaborat per l’alumnat del cicle superior es publicarà en la tirada nacional de EL PUNT AVUI (16 pàgines dedicades a la informació local, nacional i internacional de pau), les falques radiofòniques de la mainada més menuda serà retransmesa des del programa Fem Ràdio per tot el territori gironí i el mateix des de Televisió de Girona, pel que fa a les experiències que ens enviareu des dels cicles inicial i mitjà de les vostres escoles.

Molta feina i molta creativitat que faràn que durant el proper mes de gener, LA PAU SIGUI NOTÍCIA I LA MAINADA LA PROTAGONISTA.

Gràcies per engrescar-vos amb nosaltres! Comença una gran aventura!

 

Anuncios