En el canal de TV per la Pau,  hi podeu trobar el treball de l’alumnat de PFI-PTT Girona que estan seguint amb els seus telèfons el dia a dia de la campanya i les primeres notícies elaborades pels nens i nenes de cicles inicial i mitjà de les vostres escoles.

 

Tallers filmats per l’alumnat del PFI-PTT de Girona. El monitoratge a càrrec dels nois i noies dels cicles formatius, els protagonistes: la mainada d’educació infantil de l’escola Àgora.

Ens arriben ja molts anuncis, un de mostra de l’alumnat de cicle mitjà de l’Escola Amistat de Figueres! Ben aviat a TV Girona

Formacions teòriques i pràctiques als nois i noies dels cicles formatius:

Reunions preparatòries entre els dos ajuntaments i la Coordinadora d’ONG Solidàries.

Formació als nois i noies que realitzen els tallers a les escoles. En aquest cas, formació en Periodisme i Pau a càrrec del Col·legi de Periodistes de Girona.

Les escoles ja reben els primers tallers de pau a càrrec dels estudiants de cicles formatius!

 

LES  NOTÍCIES A LES TV DEL TERRITORI:

TELEVISIÓ DE GIRONA: 45 notícies de Pau de 20 segons de durada, realitzades per l’alumnat de cicle inicial i mitjà. S’emetran a partir del 30 de gener i fins al 4 de febrer. L’horari és a partir de les 12 del migdia i fins a les 19h (totes dues incloses), se’n passarà una cada hora.

TV EMPORDÀ:  23 notícies de Pau de 20 segons que s’emetran el dia 30 en diferents espais.

TV TRAMUNTANA: 23 notícies de Pau de 20 segons. S’emetran el 30 de gener al llarg de tot el dia

Anuncios